Kerkgebouw

De kerkelijke gemeente beschikt over een kerkgebouw en de daarin ondergebrachte nevenruimten. De kerkzaal wordt gebruikt voor de wekelijkse erediensten. De nevenruimten worden gebruikt voor tal van activiteiten, als vergaderingen, jeugdclubwerk, oppasdiensten, kindernevendiensten, exposities enz.
Het aantal zitplaatsen in de kerk is ca. 300. Dit aantal kan worden verruimd door de ontmoetingsruimte er aan toe te voegen.
Het gebouw staat aan de Dorpsstraat nr. 7 in Nijeveen. (tel. 0522-491671)

Hal
De hal van de kerk biedt toegang tot de verschillende ruimten in het gebouw. Ook is een 'stiltehoek' ingericht.

Orgel
In 1992 werd een nieuw orgel in gebruik genomen. Het orgel werd gebouwd door de fa. Hendriksen en Reitsma.

Liturgisch centrum
Tijdens laatste verbouwing van de kerk en de nevenruimten is tevens het liturgisch centrum geheel vernieuwd.