Kerkdiensten Gereformeerde Kerk Nijeveen

Diensten worden gehouden in de Gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat 7 te Nijeveen om 10:00 uur (tenzij anders vermeld).
U kunt de kerkdiensten ook naluisteren via Kerkomroep

Bij binnenkomst in de kerkzaal wordt een Mededelingenblad uitgedeeld. (m.u.v. de Zomerdiensten en de gezamenlijke diensten met de andere kerken in Nijeveen Kolderveen/Dinterveen de zg. PKiN diensten) Deze staat ook op de website onder Mededelingen (Hoofdmenu).

In de tijd van de gedeeltelijke "lock down" worden er geen kerkdiensten gehouden in de kerken van Havelte-Nijeveen-Kolderveen-Dinxterveen.

In plaats daarvan worden er te beluisteren Vespers gehouden (dus zonder aanwezigen).

Deze Vespers zijn van maandag t/m vrijdag te beluisteren via de weg waarop ook 's zondags de kerkdiensten te beluisteren zijn. U kunt ook luisteren via internet:

www.kerkomroep.nl/#/kerken/11084